Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Hűtse le a nyári napok forróságát!

A forró nyári napokon egy klimatizált lakásba hazatérni nagyon kellemes érzés. A nappali hőségben átmelegedő épületek éjszakára se tudnak lehűlni egy légkondicionáló készülék segítsége nélkül a kánikulai időszakban. Amikor valaki úgy dönt, hogy beszereltet egy ilyen léghűtő berendezést a lakásába, sok szempontot kell mérlegelnie a megfelelő teljesítményű típus kiválasztásához, és célszerű már a tervezés időszakában szakember segítségét kérni.

Hűtse le a nyári napok forróságát!

Tervezési szempontok

Mekkora a helyiség alapterülete, belmagassága, mekkora fal- és ablakfelületen éri a napsütés? Hányan élnek a lakásban, mennyi “hőtermelő” elektronikus készülék (televízió, kávéfőző, stb.) működik a helyiségben? Mindezeket egy szakember felméri, és javasolni fog egy műszakilag megfelelő készüléktípust. Jellemzően a 3,5 kW-s készülékek egy 20-30 négyzetméter körüli helyiség hűtésére megfelelőek. Vannak előírások arra vonatkozóan, hogy milyen falfelületre szerelhető fel egyáltalán klímakészülék, mekkora távolságra lehet egymástól a kültéri és a beltéri egység, meg kell vizsgálni a városi és a társasházi előírásokat arra vonatkozóan, hogyan helyezhető el a kültéri egység?

Választható készüléktípusok

A nyárra készülődve a klíma Győr városában is sok lakástulajdonosnál és irodaüzemeltetőnél aktuális téma, a szerelői kapacitásokat időben le kell kötni, a megfelelő berendezések beszerzésére, leszállítására időt kell hagyni. A Globe-Klíma Kft. ingyenes felméréssel segíti a megoldást, felmérve az ügyfelek ingatlanát, életkörülményeit, szokásait, több készüléktípusra vonatkozóan is ajánlatot készít, a szerelési-üzembehelyezési költségeket is feltüntetve. Csak megfelelő garanciális háttérrel rendelkező, műszakilag kifogástalan készüléktípusukat forgalmaznak.

Címke:

Klíma Győr

2020-05-22