Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Így lehet kiérdemelni az előléptetést

Ha egy olyan cégnél dolgozunk, ahol azt csinálhatjuk, amit szeretünk, és ráadásul még a karrierépítésre is van lehetőség, akkor igazából csak rajtunk múlik, hogy milyen magasra jutunk a ranglétrán. A munkavégzéssel, hozzáállással kapcsolatban érdemes megfogadni néhány jó tanácsot, azok ugyanis gyorsan elvezethetnek minket a hőn áhított álláshoz.

Így lehet kiérdemelni az előléptetést

Kiemelkedő teljesítmény

Egy cégnél mindig vannak elvárások, függetlenül attól, hogy milyen szakterületről vagy pozícióról van szó. A sikeres karrier érdekében nem csak arra érdemes törekedni, hogy megüssük a mércét, a vezetőség ugyanis sokkal jobban értékelik azokat a munkavállalókat, akik az elvárt szint felett teljesítenek. Ezzel könnyedén ki lehet vívni a fejesek figyelmét, és ha előléptetésre kerül sor, akkor minden bizonnyal a mi nevünk is az esélyesek között fog szerepelni.

Szükséges képességek elsajátítása

Ha egy nyitott pozíció betöltéséről van szó, akkor a főnökök előnyben részesítik azokat a jelölteket, akik rendelkeznek a szükséges képzettséggel. Ez abban az esetben is így van, ha nem külsősök közül válogatnak, hanem a cég dolgozói között keresik az alkalmas munkavállalót. Ahhoz, hogy ránk essen a választás, nélkülözhetetlen, hogy a szükséges képességek birtokában legyünk.

Nagyobb felelősségvállalás

Az adott pozíció elnyerése érdekében, amikor csak lehetőség nyílik rá, érdemes nagyobb felelősséget vállalni. Ha a vezetőség úgy látja, hogy többre is képesek vagyunk a jelenlegi feladataink elvégzésénél, akkor nagyobb eséllyel döntenek az előléptetés mellett. Sokszor csak egy kis odafigyelésre és proaktivitásra van szükség, ha ugyanis azonnal ott termünk, ahol szükség van a plusz segítségre, akkor garantáltan jó úton haladunk afelé, hogy sikeres karriert építsünk magunknak.

Címke:

Sikeres karrier

2019-06-07