Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Könnyű az IKEA bútorok összeszerelése?

Az áruházlánc szerint nagyon könnyű az összeszerelés, minden benne van a csomagban ami kell és 1 vagy maximum 2 ember pár óra alatt végezni tud vele. Valóban így van ez?

Könnyű az IKEA bútorok összeszerelése?

A türelem rózsát terem?

Az esetek nagy többségében valóban nem okoz gondot egy lapra szerelt Ikea bútor összeszerelés. Sokan szeretik, mert olcsóbb, mint a hagyományos bútor és könnyebben is szállítható. Az ilyen bútorok nem túl vastag csomagolásban kaphatóak, súlyuk azonban néha eléggé nehéz. Ez nem jelentős probléma, általában a család együtt rakja össze őket amivel pár óra közös programot szerveznek maguknak. Ha szépen dolgoznak, akkor szemet gyönyörködtető látványt kapnak, amiben benne van a két kezük munkája is.

A fenti esettől azonban gyakran vannak kivételek:

  • Nem egyszer előfordul, hogy további szerszámokra is szükség van a bútor rendeltetésszerű használatához. Ilyen eset például polcok esetén egy ütve fúró.
  • Néha az is előfordul, hogy pár centiméteren múlik, hogy nem fér be a kiszemelt helyre a szekrény vagy a kanapé. Kisebb átalakítással azonban megoldható lenne, amihez újabb szerszámok szükségesek.
  • Az sem kizárt, hogy idősebb vagy egyedülálló nő vásárol magának bútort és nincs olyan fizikai erőnlétben, hogy meg tudja mozgatni vagy fel tudja rögzíteni a falra.

Ezekben és még sok más esetben is érdemes lehet szakemberhez fordulni, aki megoldja a felmerülő problémákat a szerelés közben.

A gerecsebutor.hu csapata nagy tapasztalattal rendelkezik az Ikea bútorok összeszerelésben, és ha szükséges, kisebb átalakításokat is el tudnak végezni, hiszen egy bútorasztalos csapatnak ez nem jelent különösebb kihívást.

Keresse őket bizalommal, ha Önnek is hasonló problémája lenne és nincs aki megoldja!

Címke:

Ikea bútor összeszerelés

2023-03-01