Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

A mobilizált munkaerő korában

A munkafeladatok gyorsan változó világában sokszor előfordul, hogy valakinek rövidebb vagy hosszabb ideig máshol kell dolgoznia, mint ahol az otthona van. Ilyenkor szükséges jó minőségű szállást találnia magának a távollét idejére, ahol az éjszakákat töltheti, ahol a személyes teendőit (étkezés, tisztálkodás, mosás) minden nap elvégezheti, és mindehhez olyan áron juthat, amelyet a jövedelméből ki tud fizetni.

A mobilizált munkaerő korában

Ha többműszakos munkarendben dolgozik, akkor lényeges, hogy a szállása tömegközlekedéssel is egész nap megközelíthető legyen, éjszaka is, nemcsak nappal, és mindig elég csendes legyen a környezet a pihenéshez.

Az ipari park közelében

Van ilyen munkásszálló Győr területén is, az ipari park közelében, a Hűtőház utcában, mégpedig az Etalon Hotel. Kedvező árakon bérelhetőek két- és háromágyas, modern bútorokkal berendezett szobák, zárható szekrényekkel, LED-televízióval, hűtőszekrénnyel. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik. Közös használatú konyhákban lehet sütni, főzni, ételt melegíteni, valamint mosóhelyiségekben korszerű automata mosógépekkel, szárítási lehetőséggel oldható meg a ruhák tisztítása. A klubszoba a társasági élet színtere, ahol dumálni, kártyázni, sörözni lehet. A wifi-hálózat használata ingyenes.

Két évtizedes múlttal

A közelben van vásárlási lehetőség is, élelmiszerüzletben, dohányboltban. Akinek saját autója van, a hotel zárt udvari parkolójában helyezheti el. A szállót pár évvel ezelőtt teljesen felújították műszakilag, építészetileg, a szobák bútorzatát és a háztartási berendezéseket is újra cserélték. Ez a több mint húsz esztendeje működő szálloda olcsó áraival is jó színvonalat tud ajánlani a távolról a városba dolgozni érkezőknek.

Címke:

Munkásszálló Győr

2020-05-12