Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Ajándékutalvány, mint céges ajándék

A céges ajándék lényege, hogy a meglepetés nyomot hagyjon az emberekben. Eddig a cégvezetők leginkább emblémával ellátott tárgyakat ajándékoztak a hűséges vásárlóiknak, ügyfeleiknek, üzlettársaiknak. Ma már viszont sokan inkább az élményajándékozás mellett teszik le a voksukat. Ez nem véletlen, ugyanis ezzel sokkal nagyobb hatást érhetnek el. Nem csak azért, mert mély nyomot hagy bennük az adott program, hanem azért is, mert az ott szerzett élményeiket elmesélik a barátaiknak, ismerőseiknek is, amihez persze hozzáteszik azt is, hogy a cégtől kapták ajándékba. Ennél jobb reklám, pedig nem is kell.

Ajándékutalvány, mint céges ajándék

Személyzetnek, vállalkozóknak, vásárlóknak

A személyzet vagy a dolgozók megajándékozása remek ösztönző módszer. Emellett pedig arra is jó lehetőség, hogy a cégvezetők kifejezzék feléjük a köszönetüket az általuk végzett munkáért. Sok vállalkozó a leghűségesebb vásárlóiknak, ügyfeleiknek, üzleti partnereiknek is kedveskednek valamivel, hogy még jobban meg tudják erősíteni a köztük kialakuló bizalmi hidat. A Feldobox ajándékutalvány lehetőséget ad arra, hogy a vezetők tárgyak helyett élményeket tudjanak odaajándékozni. Legyen szó kalandról, pihenésről vagy kulináris élvezetről, minden kategóriában vannak szuper utalványok.

Céges tapasztalatok az ajándékutalványokról

Az élményajándékok bár nem újkeletűek, mégis sok vállalkozó még csak most véli felfedezni a bennük rejlő lehetőségeket. Azok, akik már próbálták, rengeteg pozitív véleményt osztanak meg az utalványokról. Vannak, akik a rugalmas választási lehetőséget emelik ki, mások a programok sokszínűségét, az ügyfélszolgálat segítőkészségét vagy épp a gyors reagálását említik pozitívumként. Sok cégvezető nem csak üzleti, hanem magán jellegű ajándékként is használja a Feldobox utalványokat.

Címke:

Ajándékutalvány

2020-12-04