Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Ajándékválasztás alkalomtól függően

Sokféle alkalom van, amikor szeretteinket, barátainkat, kollégáinkat megajándékozzuk. Örömet szerezni nagyon kellemes érzés, bár néha igencsak töprengeni kell azon, hogy mi is lenne az a dolog, amivel a legjobb meglepetést szerezhetnénk a megajándékozottnak?

Ajándékválasztás alkalomtól függően

Egyéni és közös ünnepek

Vannak a közös ünnepeinkhez köthető ajándékok, mint a karácsony, a húsvét, vannak az egyéni jeles napok, a születésnapunk, a névnapunk, vannak a szerelmi ajándékok Valentin-napra és házassági évfordulóra, és vannak a ritka alkalmak, az élet nagy fordulópontjai, a ballagás, a diplomaosztás, az esküvő, az aranylakodalom... Ha eljutunk egy idegen országba kalandozni, onnan is hozunk haza valamilyen érdekes “szuvenírt” a családtagjainknak. És akkor az üzleti életben is egyre gyakoribb ajándékozásokról még nem is szóltunk. Mindegyik esetben más-más az ajándék stílusa, az ajándékozásra szánt összeg, az átadás mikéntje, más a bizalmi szint, más a megajándékozott életkora, élethelyzete, vagyoni helyzete.

Az ajándékkártya előnyei

Ajándékot adni is öröm, kapni is öröm, emlékezetessé lehet vele tenni egy-egy ünnepet. Érdemes elgondolkodni egy innovatív megoldás, az ajándékkártya lehetőségén: egy bankkártyához hasonló plasztikkártyára tetszőleges mennyiségű pénz tölthető fel, amit a megajándékozott arra költhet el, amire éppen vágyik, akár több üzletben, több részletben is. A választási lehetőségek igen szélesek, könyvektől, műszaki cikkektől kezdve az élményajándékokon, pl. Utazásokon, éttermi vacsorákon át a szemüvegekig, órákig, ékszerekig. A kártya egyedi, művészi tervezésű designnal készül, sokféléből lehet választani, és akár személyre szóló üzenet is nyomtatható rá. A pénz elköltése után pedig el lehet tenni emlékbe.

Címke:

Ajándék

2020-02-04