Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

A'la home franciaágyak választható szövettel

Életünk egy nagy részét, közel ⅓-át alvással töltjük, ami egy 90 éves ember esetében 30 évnek felel meg. Ez rettentően sok idő, épp ezért nem mindegy, hogy milyen ágyban alszunk, milyen minőségű alvást biztosítunk a szervezetünk számára.

A'la home franciaágyak választható szövettel

Az ágyak egyik leggyakoribb formája a franciaágy, amely 2 fő kényelmes pihenését tudja biztosítani.

Az A'la HOME kárpitosbútor webáruház számos franciaágy modellel próbál megfelelni a mai kor esztétikai és ergonómiai elvárásainak. A saját gyártású, ágybetéttel ellátott franciaágyaink, franciaágy modelljeink különböző méretekben stabil kárpitos váz szerkezettel készülnek. Az A'la HOME franciaágyak megjelenése a vevő igényeire szabható, mivel az ágy különböző egységeienk - fejvég, ágyneműtartó, fekvőfelület - kárpit anyaga és színe egy széles kárpit kínálatból tetszőlegesen kiválasztható. Az ágy akár 2 különböző színű szövetből is összeállítható, külön a fekvő felületre, külön a fejvég+ágyneműtartó részre, így igazán személyre szabható, izgalmas, egyedi, az adott környezetbe leginkább passzoló franciaágy alakítható ki.

A franciaágy másik fontos eleme a fekvőfelület, a matrac, a párnázat minősége. Az A'la HOME franciaágyak erős vázszerkezettel készülnek, a fekvőfelület bonellrugós, felsőpárnázás, filc, jó minőségű habszivacs és vattarétegből áll össze.

Az ágy fontos része a nagy ágyneműtartó, ami középen osztott felülettel 2 személy komplett ágynemű mennyiségét is könnyedén tárolni tudja. Az ágyneműtartó tartalmának könnyed elérését, az ágy könnyed nyitását egy rugós nyitóvas segíti.

Bővebb info: A'la HOME Webáruház

Címke:

ágybetétes franciaágyak, franciaágyak

2019-10-21