Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Egyedi honlapkészítés Budapesten

Az ország szívében szinte senki nem mondhatja, hogy nincs konkurenciája. Éppen ezért nagyon fontos az egyediség és a meggyőzés ereje. Egy kiválóan megtervezett egyedi weboldal hatalmas előnyt jelenthet a konkurenciával szemben, és a Google is díjazni fogja.

Egyedi honlapkészítés Budapesten

Csak 30 másodperc figyelmet kap egy honlap

A kimutatások szerint csak 30 másodperce van egy honlapnak arra, hogy meggyőzze az oda érkező látogatót arról, hogy jó helyre érkezett. Ha ez nem sikerül, akkor Google találati listán lévő következő weboldal bizonyíthat. Nem elegendő az első pozíciókban lennie, a beérkező látogatókat ott is kell tartani. Ehhez csak egyetlen út vezet, ami nem más, mint egy egyedi honlap, amely kiragadja a látogatót az unalmas weblapok okozta kómából, és felrázza arra késztetve, hogy vegye igénybe a weboldal szolgáltatásait.

A honlapkészítés Budapest területén igazi kihívás, hiszen nagyobb az elvárás és sokkal több tapasztalat kell egy oldal elkészítéséhez, mint bárhol máshol az országban. A Reelweb munkatársai biztosan jól veszik az akadályokat, hiszen már sokszor bizonyították rátermettségüket a fővárosban.

Honlapkészítés kedvező áron garanciával

Mielőtt bárki azt hinné, hogy magas árat kell fizetnie az egyedi honlapért, az téved. Az egyedi oldal nem azért drága, mert egyedileg van tervezve, hanem a benne foglalt funkciók száma az, ami feltornássza az árat. A különleges funkciók nemcsak akkor kerülnek sokba, ha egyedileg vannak fejlesztve, hanem akkor is, ha valamilyen nyílt forráskódú CMS motor üzemel a honlap alatt. A Reelweb a honlap átadásától számítva minimum 1 év garanciát vállal a funkciók helyes működésére. A felmerülő hibákat gyorsan és szakszerűen oldják meg, biztosítva a weboldal üzemelésének zavartalanságát.

Mi a honlapkészítés menete?

A honlapkészítés Budapesten a konkurencia felmérésével kezdődik, majd ezt követi az egyedi arculati terv elkészítése. Ez egy kreatív folyamat, amit a cég és az ügyfél közösen végez. Addig ötletelnek, amíg meg nem születik a várva várt eredmény, amellyel mindkét fél elégedett.

Ezt követően elkezdődik a honlap demó verziójának programozása, és a funkciók szakaszonkénti átadása. A megrendelő folyamatosan figyelheti a munka állapotát, és visszajelzést küldhet a programozóknak arról, hogy mi az, ami tetszik neki és mi az, ami nem.

A weboldal demó verziójának készre jelentése után egy rövid teszt időszak következik, majd ha ez sikeres volt, akkor a weboldal felkerül a végleges helyére. Ezzel a folyamatnak nincs vége, hiszen a munka nagyobb része csak ezután jön. Neki kell állni a keresőoptimalizálásnak és a marketing kialakításának. Ez egy hosszú és nehéz folyamat, amely végül a sikerhez vezet.

Címke:

Honlapkészítés Budapest

2019-01-17