Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Egyedi webáruház készítés

Ki szeret beállni az unalmas hosszan kígyózó sorokba? Sajnos elég sokan. Az interneten nagyon sok sablonos és unalmas webáruház található, még a vak is látja, hogy egyik klónja a másiknak. Nagyon kiábrándító, és még elvárják a tulajdonosok, hogy onnan vásároljanak? Az esetek többségében az ilyen áruházak bukásra vannak ítélve.

Egyedi webáruház készítés

Ingyenes helyett minőségi és egyedi webáruház

Sokan döntenek az ingyenes CMS motorok mellett, mert azt mondják, hogy olcsóbb. Ez téves, hiszen ha bármilyen bővített funkcióra van szükség, vagy a beépített 2 termék helyett 3 akciósat szeretne megjeleníteni a tulajdonos, akkor keményen fizetnie kell. Mi ebben az olcsó? Az egyetlen előny, ami felhozható mellettük, a gyorsaság, hiszen már minden előre el van készítve, csak át kell színezni. De ki ne ismerné a mondást, hogy olcsó húsnak híg a leve?

Az egyedi webáruház készítés lehet, hogy kicsit drágább, de sokkal többet is kap az ügyfél. A grafikus csapat egyedi grafikát készít, amely biztosan nem hasonlítható bármelyik sablonhoz. A weboldal funkcionalitásában nem kell kompromisszumot kötni. Minden úgy van, ahogy azt a megrendelő elvárja, nem kell felesleges mezőket kitölteni, és olyan modulokért fizetni, amit aztán soha nem is használ senki. Az egyedi webáruházak sokkal jobban teljesítenek a keresőkben, gyorsabban betöltenek, és a reszponzív kialakításuk is egyedi. Ez azt jelenti, hogy bármikor létre lehet hozni egy új nézethez (képernyőfelbontáshoz) illeszkedő grafikát.

Egyedi webáruház készítés garanciával

Az egyedionlapkeszites.hu csapata minden elkészített webáruházra minimum 1 év garanciát vállal, és gyorsan javítja az esetlegesen felmerülő hibákat. Vállalják azt is, hogy a további fejlesztésekkel nem kell a teljes webáruházat újraépíteni, ezáltal gazdaságos a bővítés, és az egyedi motornak köszönhetően sokkal rövidebb időbe is kerül. Ha mindezt összevetjük egy ingyenes CMS motor nyújtotta lehetőségekkel, akkor látszik, hogy nem egy súlycsoportba tartoznak. Az egyedi motor mögött odafigyelés és hosszú távú megbízható support (támogatás) áll, hiszen a fejlesztőknek fontos az ügyfél sikere. Ezzel szemben az ingyenes motorokat ritkábban fejlesztik, és nagyon sok hibabejelentésnek kell érkeznie ahhoz, hogy valaki vegye a fáradságot az égbekiáltó hibák javítására.

Érdemes az egyedi webáruház készítés mellett dönteni, hiszen sokkal több előnye van, ráadásul az sem utolsó szempont, hogy az egyedihonlapkeszites.hu szakemberei tudják, mi kell ahhoz, hogy egy webáruház megfeleljen a 2019-es jogi előírásoknak.

Címke:

Webáruház készítés

2019-01-21