Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Egyre több kismama választja a programozást

Már régóta probléma a kismamák újra elhelyezkedése a munka világában. Manapság egyre többen választják a programozást, hiszen jól fizet, és van rá kereslet. Akár alvállalkozóként, akár részmunkaidőben, de távmunkában is találni számos lehetőséget.

Egyre több kismama választja a programozást

A Java programozás jó kiindulás lehet az újrakezdéshez

Amíg a gyermek növekszik, az anyuka otthon tölti vele az időt, és ha lehetősége van képeznie magát, akkor mindenképpen érdemes a Java nyelvet választani. A pastecode.eu weboldalon egy ingyenes Java tanfolyam keretein belül elsajátíthatóak az alapok, amelyekre tovább építhető egy újabb tanfolyam. Nem mindegy, hogy valaki nulla ismeretanyaggal a háta mögött vág neki egy fizetős Java kurzusnak, vagy már részt vett egy alapképzésen, ami nagyban megkönnyíti majd a későbbi tanulmányait.

A kismamák családi elfoglaltság mellett nem mindig tudják beiktatni a fizetős tanfolyamokat, hiszen azok főképp munkaidőben vannak. Ahhoz bölcsődébe vagy óvodába kell vinniük a gyermeküket, hogy ők felszabaduljanak. Van, aki ezt meg tudja tenni, de sokan vannak, akik nem. Akik nem tudnak eljárni napközbeni képzésekre, de akad egy kis idejük, míg a baba alszik, tökéletes megoldás lehet a pastecode.eu rövid Java feladatainak átnézése, gyakorlása. Nincs sok elmélet, főképp gyakorlatias képzés keretein belül sajátítják el az érdeklődők a Java nyelvet.

A munkáltatók vágynak a programozókra, és nem fogja érdekelni őket, hogy valaki kismama, hány gyermeke van, vagy éppen hány évesek a gyerekek. A lényeg az, hogy ebben a hiányszakmában kész csoda találni valakit, aki képes elvégezni a rá bízott feladatokat úgy, hogy az a cég elvárásainak megfelelő legyen. Ha mégis találnak ilyet, akkor két kézzel fognak kapaszkodni érte. Érdemes tehát megpróbálni a tanácstalan kismamáknak a programozást, hiszen majdnem garantált a biztos foglalkoztatás a GYES után.

Címke:

Ingyenes Java tanfolyam

2019-05-20