Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Gépjármű kárrendezés

Mindennapos komoly veszélye az autótulajdonosoknak, hogy akár önhibából, akár más gépjárművezető felelősségéből megsérülhet az autó. Gyakran előfordulnak balesetek, amikor az autó tulajdonosának, illetve bérlőjének hirtelen kell intézni a papírok kitöltését, a biztosítóval tárgyalni a kárrendezés miatt, és a másik autótulajdonossal is tisztázni kell a problémákat.

Gépjármű kárrendezés

Ebben nyújt segítséget az elasticcar.hu gépjármű kárrendezés szolgáltatása, ami lehetőséget ad arra, hogy igény szerint a tulajdonos helyett intézze az ügyeket, illetve segítséget nyújtson ebben a feszült helyzetben.

Mit tartalmaz a kárrendezés?

A gépjármű kárrendezés szolgáltatás rögtön a baleset vagy károkozás pillanatától segítséget adhat. Szükség esetén már az összetört gépjármű elszállításában igényelhető szállítóautó Budapesten vagy Pest megye területén. A kárbejelentés is sokak számára nehézséget jelenthet, hiszen nem minden nap tölt ki az ember ilyen dokumentumokat. Az ügyintézés lebonyolítása is hosszadalmas és körülményes lehet egy hozzá nem értő számára, hiszen szerencsére nem történik gyakran baleset egy személlyel. Így a karambol által okozott nehézséget, terhet könnyíti, ha szakértő végzi el ezeket helyettünk. Az autószerelő műhely lehetőséget biztosít, hogy a gépjármű teljes helyrehozását, fényezését, esetleges komolyabb sérülés esetén a karosszéria elemek és alkatrészek cseréjét is helyben el tudja végezni. Azok, akiknek mindennapos munkájukhoz vagy személyes, illetve családi hétköznapjaihoz nélkülözhetetlen az autó, csere gépkocsi bérlését is választhatják a javítás időtartamára. Így az autó által nyújtott kényelemről sem kell lemondani, és az utazás sem okoz gondot. A teljes körű gépkocsi kárrendezés és a hivatalos ügyintézés lebonyolítása után a gépjármű adott címre való elszállítására is van lehetőség.

Casco és Kgfb kárrendezés

Különbséget kell tennünk a Cascós és a Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás között. Mindkettő megköthető a biztosítócégeknél. A Cascós biztosításba tartozik a saját gépjárműben okozott károk más vezető vagy ismeretlen által, illetve a természeti károk csoportjába tartozó minden sérülés (pl.: tűz, jég…). A kötelező biztosítást terheli a saját autóval okozott önhibából történt károkozás. Bármelyik esetben a gépjármű kárrendezés keretein belül minden pontban segítséget nyújt ez a lehetőség. Károsodás esetén fényképek készítése ajánlott.

Címke:

Gépjármű kárrendezés

2019-01-19