Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Grapos üdítők és limonádék gombnyomásra

Üdítőkre, frissítőkre mindig szükség van, hiszen nemtől, kortól függetlenül mindenki vágyik a finom ízekre, amikor megszomjazik. A Grapos cég már több évtizede foglalkozik üdítőgyártással és időről időre bővíti a kínálatát. Fő profilja az úgy nevezett post-mix szénsavas és szénsavmentes üdítők és egyéb italok, amiknek az elfogyasztása különleges ízélményt jelent.

Grapos üdítők és limonádék gombnyomásra

Szénsavas üdítők

A Grapos üdítők igen változatos képet mutatnak. A szénsavas italok között megtalálható a Cola, a narancs, a tonic, a málna, a gyömbér, a bodza és a limonádé. A Grapos Cola hagyományos, illetve cukormentes változatban is rendelkezésre áll. A hűtött italcsapokból, italadagolókból kitöltve tökéletes ízélményt nyújtanak a vendégek számára, hiszen pont olyan formában kerül eléjük a kedvenc italuk, ahogy szeretik. A kellemesen hideg hőmérséklet és a pezsgő frissesség garantálja az elégedettségüket.

Szénsavmentes üdítők

A másik nagy csoportot alkotják a szénsavmentes italok. A Grapos limonádék, gyümölcs ívólevek és jeges teák is ide sorolhatók. Ezek is magas minőségben kínálják azt az élményt, amire mindenki vágyik, amikor inna valami finomat. A limonádék 100%-ban allergénmentes alapanyagokat tartalmaznak és ízre olyanok, mintha házilag lennének elkészítve. Az ivólevek magas gyümölcstartalmúak és hozzáadott cukor nélkül készülnek. A Grapos jeges teák pedig igazi újdonságok, amikben a pezsgő frissesség kombinálva van a finom gyümölcsízekkel.

Címke:

Grapos üdítők, Grapos Cola, Grapos limonádék

2021-10-18