Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Idegenvezetővel Firenzében

Megnéznél minden fontos látnivalót Firenzében? Esetleg Toszkána legfontosabb településeit látogatnád végig? Kiváncsi vagy a térség legfontosabb műemlékeire, legfontosabb kultúrtörténeti látnivalóira? Mindezt hivatalos magyar nyelvű idegenvezetővel szeretnéd megvalósítani, hogy teljes és részletes képet kapj Firenzéről, vagy a környező Toszkánáról?

Idegenvezetővel Firenzében

Ha a fenti célok elérése fontos Neked, akkor egy profi, Firenzében élő, magyar anyanyelvű, hivatalos idegenvezetőre van szükséged.

Legény Éva a kilencvenes évek óta él Firenzében és 1998-óta, immár több mint 20 éve foglalkozik hivatásszerűen idegenvezetéssel, hivatalos idegenvezetői vizsgával magyar, orosz, német, angol és olasz nyelvből rendelkezik, magyarul elsőként vizsgázott le itt Firenzében és lett hivatásszerűen idegenvezető.

Firenze önmagában annyi látnivalóval, történelmi, kúltúrtörténeti emlékkel, múzeummal, képtárral rendelkezik, hogy akár több hétre tud izgalmas és tartalmas programot nyújtani az ide látogató történelemre és művészetre nyitott turista számára. Firenze dúskál a látnivalókban, ide már a várost ismerő és a választékban eligazodó szakemberre -Firenzei idegenvezetőre- van szükség, mert nyelvismeret nélkül, könyvekből szinte lehetetlen bejárni és feldolgozni.

Mindenki egy kicsit másra kíváncsi általában Firenzében. Így vannak rövid városnéző programok, ahol körülbelül 3 óra alatt nagy vonalakban meg lehet ismerkedni Firenzével, de aki többet szeretne annak lehetősége van egész napos városnézésre is. Az egész napos városnézés körülbelül 6 órás program, ami persze több kisebb-nagyobb fagyi és kávészünettel van megszakítva, hogy kevésbé legyen megterhelő. A városnézéseken megtekinthető kulturális emlékek melett számos múzeum, képtár, kiállítás tartogat kincseket az érdeklődőknek. Kihagyhatatlan élmény Firenzében az Uffizi képtár meglátogatása. Erre a programra is idegenvezetővel érdemes menni az alkotások mennyisége és sokszínűsége miatt.

"Így célirányosan, a leghíresebb művekre koncentrálva megyünk végig a múzeumon. Felhívom a figyelmet az apróságokra, az érdekességekre, amelyekről a katalógusokban vagy az útikönyvekben nem olvashatunk."

Bővebb info: Firenze látnivalók

Címke:

Idegenvezető Firenze, Toszkána

2020-09-09