Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Ipari takarítás Tatabánya intézményeiben

A tiszta, szennyeződésektől mentes környezet alapelvárásnak számít nemcsak a háztartásokban, hanem az ipari létesítményekben is. Gondoljunk például a vendéglátó egységekre, a bevásárló központokra vagy a sportlétesítményekre, ahol rendkívül fontos, hogy a látogatókat higiénikus környezet fogadja. Az épületek tisztán tartásához azonban szükség van néhány kiváló minőségű tisztítószerre.

Ipari takarítás Tatabánya intézményeiben

Szanitertisztítás

A precíz, minden helyiségre kiterjedő takarítás Tatabánya épületeiben is megvalósulhat, ha a takarítók a megfelelő termékeket veszik kézbe. A főbb helyiségek mellett természetesen a mosdók, illemhelyiségek rendben tartására is megoldást kell találni, különben az ott található mosdóhigiéniai eszközök, bútorok és egyéb kiegészítő tárgyak piszkosak maradnak. A Clear System Kft. által kínált termékek között a hatékony szanitertisztítók is megtalálhatók.

Padlóápolás

Az épületekben található járólapok, például csempék, parketták tisztán tartására különösen nagy figyelmet kell szentelni, hiszen nap mint nap több száz ember halad át rajtuk. Csak olyan tisztítószerek alkalmazása hozhatja meg a várt eredményt, amikben speciális hatóanyagok gondoskodnak a felülettisztításról. A clearsystem.eu weboldalon keresztül az általános felülettisztító szerek, valamint a kőtisztítószerek is beszerezhetők.

Szőnyegtisztítás

A padlón sok esetben szőnyegek is vannak, amik ugyanúgy bepiszkolódnak a mindennapos használat következtében. Ezek megtisztítására kizárólag olyan szőnyegtisztítókat lehet alkalmazni, amik erős hatásuknak köszönhetően feloldják a szennyeződéseket, ugyanakkor nem okoznak kárt a szövetekben. Mindemellett pedig az sem árt, ha a piszok eltávolítását követően kellemes illatúvá varázsolják a szőnyegeket.

Címke:

Takarítás Tatabánya

2019-05-03