Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Ki az a narancssárga hajú szellemirtó srác?

Igen, létezik ilyen karakter, mégpedig a Bleach anime sorozatban. A főhős Ichigo hamar elveszíti az édesanyját, így orvos édesapja neveli fel két testvérével együtt. Ichigo rendelkezik azzal a furcsa képességgel, hogy látja azokat a halottakat, akik itt ragadtak ezen a földön. A fiú nem vesz tudomást nagyon róluk, nyugalmasan megvan velük, egészen addig, amíg össze nem találkozik egy halálistennel.

Ki az a narancssárga hajú szellemirtó srác?

Halálisten, avagy shinigami?

A shinigami-k olyan teremtmények, amelyek segítenek az itt ragadt lelkeknek abban, hogy átjuthassanak a túlvilágra. A halandó emberek számára ezek a halálistenek nem láthatóak, szabadon járkálhatnak a falakon át bárhova, ahol csak dolguk akad.

Egy nap Kuchiki Rukia éppen végezné a dolgát, amikor áthalad Ichigo szobáján. A fiú természetesen észreveszi, és megdöbben, hogy mit keres a lány a szobájában, és egy határozott rúgással a padlóra küldi. Rukia nem hiszi el, hogy a fiú látja őt, teljesen ledöbben a történtektől. Ichigo betörőnek nézte, fogalma sem volt, kivel áll szemben. A helyzet oldódása érdekében Rukia elmagyarázza, hogy ki ő, és mit is keres a fiú szobájában.

Természetesen a fiú egy szavát sem hiszi el a lánynak, de mindeközben egy gonosz lélek megtámadja a családot. Rukia megmenti őket, de súlyosan megsebesül a harc közben. Sajnos nem tudta legyőzni az ellenfelét, ezért felajánlja a fiúnak ereje egy részét, hogy legyőzze a gonosz Hollow-t. Ichigo a lány teljes erejét elveszi, így aztán le tudja győzni a rájuk támadó ellenséget. Rukia döbbenten figyeli az eseményeket, hiszen még soha nem látott ilyen nagy lélekenergiával rendelkező halandó embert.

A Bleach anime sorozat végignézése nem egy rövid elfoglaltság, hiszen több mint 300 részt készítettek belőle. Tele van lidércekkel, szellemekkel, hatalmas kardokkal, harcokkal és persze poénokkal is. Nagyon jó kikapcsolódás és élvezetes szórakozást nyújthat azoknak, akik szeretik a hasonló témájú anime sorozatokat.

Címke:

Bleach anime sorozat

2019-05-18