Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Megbízható PC szerviz Tatabányán

Manapság a PC-k háttérbe szorultak, de biztosan minden háztartásban akad valahol egy régi számítógép, amit használnak. Még mindig sokan vannak azok, akik jobban szeretik az asztali gépeket, mint a laptopokat. Előbb vagy utóbb szükség lehet egy jó szervizre, de nem mindegy, milyen kezekbe kerül a féltett gépezet.

Megbízható PC szerviz Tatabányán

A PC javítást szakemberekre kell bízni

Sok felhasználó gondolja azt, hogy majd felnyitja a gép oldalát és megszereli. Lehetnek olyan esetek, amikor ez sikerül is, de a statisztikák szerint sokkal rosszabb lesz a helyzet, és akkor már valóban olyan ember kell, aki tudja, mit csinál. Nem lenne egyszerűbb elkerülni ezt a lépést?

PC szerviz Tatabánya területén több helyen is található, de a ReelComp munkatársai elmondhatják magukról, hogy kellően képzettek, hiszen egykor az Audi területén is dolgoztak számítógép szervizben, ahol nem kis feladat volt a gyár területén lévő számítógépekkel megbirkózni nap mint nap. A rutin meg az évek megtették a hatásukat, szinte bármilyen problémáról is legyen szó, ők biztosan megoldják.

PC szerviz szolgáltatások

Egy PC-t nagyon sok okból lehet szervizbe vinni, a legtöbb esetben akkor viszik, ha már baj van. A hiba okát tekintve lehetnek hardveres és szoftveres hibák. A hardveres hiba esetén elromlik egy alkatrész, ki kell cserélni. Szoftveres hiba esetén sok esetben újra kell telepíteni az operációs rendszert, le kell menteni biztonságosan az adatokat, helyre kell állítani az elveszett fájlokat. Természetesen minden baj megelőzhető, rendszeres tisztítással és felülvizsgálattal.

A ReelComp csapata Tatabányán mindenben az ügyfelek segítségére van, hiszen igény esetén házhoz is mennek, és a helyszínen oldják meg a szükséges feladatokat. A szerviz minden hétköznap 8 órakor nyit és 16 órakor zár. Bevizsgálási díj nincs, csak az előre egyeztetett munkadíjat és az esetleges alkatrészek költségét kell fizetni.

A szerviz gyorsan és hatékonyan működik, nincsenek várólisták és sokáig benntartott gépek. Éppen ezért minden alkalommal telefonon előre egyeztetett időpontban fogadják az ügyfeleket. A gépek átvételekor munkalapot töltenek ki, és szakszerűen vezetik a gépen elvégzett teszteket és javításokat. Minden munkára garanciát vállalnak.

A szerviz nemcsak használt, hanem új PC alkatrészek forgalmazásával is foglalkozik. A használt termékekre fél év, míg az új termékekre minimum egy év garanciát adnak. További információ a reelcomp.hu weboldalon olvasható.

Címke:

PC szerviz Tatabánya

2019-01-16