Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Mezőgazdasági rugó gyártás Tatabányán

A rugó egy nagyon hasznos találmány, és rengeteg helyen lehet használni, például fém alkatrészeknél, autó-, illetve motoralkatrészeknél és mezőgazdasági gépalkatrészek gyártásában is. A Sós-Berdán Kft. 2019 januárjától a különböző fémipari tevékenységek mellett már egyedi igények alapján mezőgazdasági rugókat is készít.

Mezőgazdasági rugó gyártás Tatabányán

Strapabíró mezőgazdasági rugók gyártása

A rugógyártás nemcsak speciális igények alapján lehetséges, hanem akár a nagy sorozatú termékek mellett a kis sorozatú mezőgazdasági rugó gyártásra is van lehetőség. Az első lépés egy mintadarab elkészítése, ami ha megfelelő, akkor elkezdődik az alkatrészek tömeges gyártása. A rugók különleges eljárás keretében, hőkezeléssel és precíz kivitelezésben készülnek. Jelentős részük felületkezeléssel és igény szerinti galvanizálással vagy elektrosztatikus porfestéssel is el van látva, a hosszabb élettartam miatt.

A cég idén vásárolt nagyon fejlett, mezőgazdasági rugók gyártásához szükséges gépeket, eszközöket, valamint kialakította az ehhez szükséges technológiai feltételeket. Szakembereik nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen és szívesen állnak rendelkezésre a megrendelőik speciális igényeinek kielégítésére. A csapat számára nincs lehetetlen, hiszen minden típusú és kialakítású mezőgazdasági rugót el tudnak készíteni. A társaságuk kiterjedt kooperációval rendelkezik, melyben megtalálható a szakszerű munkavégzéshez szükséges teljes szerszámgéppark, a lézervágógéptől a vízsugaras vágógépen át a megmunkáló központokig.

Címke:

Mezőgazdasági rugó

2019-03-20