Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Milyen egy nyári asztaldísz?

A nyári asztaldíszek szerepe az otthoni dekorációban, hogy az asztalokat színesebbé és hangulatosabbá tegye. Az asztaldíszek lehetnek virágosak, gyümölcsösök vagy akár tengerparti hangulatot idézőek is. Kiválasztásuknál érdemes figyelembe venni az adott évszakot és az alkalom jellegét is. A nyári asztaldíszek általában könnyedebb, színesebb és vidámabb hangulatot idéznek.

Milyen egy nyári asztaldísz?

Általában olyan virágokat ajánlanak, amelyek színesek és vidámak. A pasztell színek mellett a tarka színű virágok is nagyon jól mutatnak. A legnépszerűbb nyári virágok közé tartoznak a napraforgó, a liliom, a rózsa, a hortenzia és a levendula. A nyári asztaldíszek virágainak színeit általában a tál, az edény színe, mintája határozza meg. A pasztell színek mellett a tarka színű virágok is nagyon jól mutatnak.

Az alábbiakban néhány ötletet adunk a nyári asztaldíszek készítéséhez:

  • pasztell színű virágok,
  • fehér vagy zöld színű virágok,
  • termésekkel, ágakkal és levelekkel dúsított asztaldísz,
  • használhatunk még gyertyát, gyertyatartót vagy egyéb dekorációs elemet is.

A nyári asztaldíszek készítésekor fontos figyelembe venni az asztal méretét és formáját is. Az asztaldísznek harmonizálnia kell az asztallal és az étel tálalásával is. Ha például egy baráti összejövetelre készítünk asztaldíszt, akkor érdemes vidámabb színű virágokat használni, míg ha egy romantikus vacsoráról van szó, akkor inkább pasztell színű virágokat érdemes választani.

További információ:: ajandekminden.hu

Címke:

nyári asztaldíszek

2023-04-26