Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Ózonos munkaruha mosás Győrben

Az Eco-Disin szakemberei nagy tapasztalattal rendelkeznek az ipari mosás területén. A városban egyedülien alkalmazott ózon technológiával végezik az erősen szennyezett munkaruhák és védőruhák mosását.

Ózonos munkaruha mosás Győrben

Gyáraknak, cégeknek és vállalkozóknak is jó választás

A munkaruha mosás Győr területén egyedülálló technológiával történik. Az erősen szennyezett (olajos) munkaruhák, folyékony vegyszerek elleni védőruhák, antisztatikus lángmentes védőruhák, ív- és lángálló, valamint fényvisszaverő védőruhák mosását abszolút környezetbarát módon, ózonos vízzel végezik el. Nem használnak semmilyen vegyszert és kemikáliát.

A munkaruhák speciális védettségének megőrzése érdekében a gyártó által előírt kezeléseket nyilvántartják. ESD munkavédelmi ruhák fertőtlenítő mosása esetén a mosást követő ESD védettség megmaradását szakszerűen ellenőrzik. A munkaruhák mosását rövid határidővel vállalják és rendesen felcímkézik a későbbi keveredés elkerülése érdekében. Minden elvégzett feladatról rendszeres kimutatást küldenek elektronikus formában, ezzel is védve a környezetet. Az ECO-DISIN mindenben gondol a környezet védelmére, hiszen nagyobb mennyiségű vegyszerek alkalmazása esetében már valóban jelentős a környezetre gyakorolt káros hatás a fertőtlenítés során.

Egyedi feltételeket és árazást biztosítanak minden cégnek, hiszen a munkavédelmi ruhák nem egyformák. Nemcsak munkásruhák vagy cipők fertőtlenítésével foglalkoznak, hanem eszközök és kisebb tárgyak ózonos tisztításával is. Kérje személyre szabott egyedi árajánlatukat, amihez keresse fel a mosodát Győrben, vagy látogasson el az ecodisin.com weboldalra.

Címke:

Munkaruha mosás

2019-03-08