Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Professzionális hűtőkamrák egyedileg

A professzionális kialakítású hűtőkamrákkal ma már igen sok helyen találkozhatunk. A vendéglátóegységekben, éttermekben, bárokban, szállodákban is megtalálhatók, ugyanúgy, ahogy a bevásárlóközpontokban és az élelmiszeripari feldolgozó üzemekben is.

Professzionális hűtőkamrák egyedileg

Igényfelmérés: a hűtőkamra tervezés első lépése

A hűtőkamra tervezés, kivitelezés szinte mindig kihívás elé állítja a szakembereket. Ennek az a magyarázata, hogy szinte nincs két teljesen egyforma kérés. Az építészeti szempontokon túl figyelembe kell venni a felhasználási terület sajátosságait és a környezeti, higiéniai előírásokat sem lehet szem elől téveszteni.

A hűtőkamra a vevői igényeknek megfelelően kerül kialakításra, éppen ezért az első lépés azok precíz leegyeztetése. Mekkora legyen? Milyen teljesítménnyel működjön? Milyen speciális elvárásoknak kell eleget tennie? Mekkora legyen a legalacsonyabb beállítható hőmérséklet? Ezeket a kérdéseket alaposan át kell beszélni, mielőtt sor kerül a hűtőkamra kivitelezésre.

Kezdődhet a hűtőkamra építés!

Ha minden fontos információ a szakemberek rendelkezésére áll, és kész a hűtőkamra tervezés, akkor indulhat a munka. A mai hűtőkamrákat általában kétkomponensű poliuretán hab alapú szendvicspanelekből készítik. Mégpedig azért, mert ezek a panelek nagyon rugalmasak, könnyen alakíthatók és méretre vághatók. Minőségi végeredményt lehet elérni a használatukkal, az pedig már csak egyfajta plusz, hogy költséghatékony kivitelezést tesznek lehetővé. A panelek felépítését követően történik a hűtőkör komplett telepítése, illetve a hűtőközeggel való feltöltése. Végül a szakemberek elvégzik a kalibrálási munkálatokat és a gépészeti beállításokat.

Bár maga a kivitelezői munka itt véget ér, de a hűtőkamra használatához be kell szerezni a működési engedélyt és el kell látni a szükséges adminisztrációs feladatokat is.

További információ: frigoprofil.hu

Címke:

Hűtőkamra

2021-02-22