Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Speciális laborvizsgálatok a pontos diagnózis érdekében

Vérből, vizeletből, székletből, nyálból és más testnedvekből sokféle biológiai-kémiai paraméter meghatározható az emberi szervezetre vonatkozóan, a leggyakoribb vizsgálatok - vérkép, májfunkció, vesefunkció, hormonszint meghatározások, allergia feltérképezése - mellett nagyon sok speciális paramétert is meg lehet mérni.

Speciális laborvizsgálatok a pontos diagnózis érdekében

Hormonszintvizsgálat nyálmintából

A laborvizsgálat eredményei segítik az orvosokat a pontos diagnózis kialakításában, és a gyógyítás folyamatában, és a különböző betegségek szűréséhez is nélkülözhetetlenek. A korábbi évszázadokkal ellentétben ma már nem a járványok, fertőzések jelentik a legnagyobb egészségügyi gondokat, hanem a krónikus megbetegedések. A laborvizsgálatokkal betegségmegelőző állapotok is felderíthetőek, még tünetmentes fázisban. A szűréseknél különösen fontos, hogy gyorsan, egyszerűen, lehetőleg fájdalommentesen elvégezhetők legyenek, felnőtteknél szükséges lenne az egy-két évente elvégzett vérkép-vizsgálat például.

Európa egyik vezető orvosi laboratóriuma a németországi Ganzimmun Diagnostics AG, mellyel együttműködve vállalja a tatabányai LaborExpress Kft. sokféle célirányos laborvizsgálat elvégzését, köztük nyálból történő szteroidhormonszint meghatározást is, amelyet ez a cég biztosított elsőként Magyarországon.

Webshopon keresztül is megrendelhető

A vizsgálatok a cég webáruházán keresztül is megrendelhetők, a mintavételekhez részletes útmutatót készítettek. A hagyományos vénás vérvétel helyett ujjbegyből vett, úgynevezett kapilláris vérminta is elegendő a vizsgálatok elvégzéséhez. Az alvászavartól a depresszión át a táplálkozási problémákig számos egészségi gondhoz kapcsolódóan lehet célzott laborvizsgálatokat megrendelni.

Címke:

Laborvizsgálat

2020-01-15