Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Színvonalas gyermek balett oktatás

A balett oktatást már gyermekkorban ajánlott elkezdeni, amihez a Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda remek lehetőséget biztosít Budafokon, Budapesten, Érden és Budaörsön egyaránt. Céljuk, hogy kifejlődjön a gyerekekben az igény a szép és értékes dolgok iránt, megtanulják helyesen használni a testüket, és persze mindezt játékos formában.

Színvonalas gyermek balett oktatás

A gyermek balett egy csodálatos dolog

Szülőként biztosan lehengerlő látvány, amikor a kis apróságok úgy mozognak a színpadon, mint egy kis balerina. A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda minden év végén hatalmas gálaműsort rendez, ahol a szülők, barátok és rokonok megtekinthetik a gyermek fejlődését. A tanoda lelkiismeretes tanárai mindent megtesznek a picurok érdekében, hiszen a gyermek balett egy csodálatos táncművészet, amivel olyan érzések is kifejezhetőek, amire sokan nem is gondolnának.

A balett foglalkozásokon való részvételt 3-5 éves korig ajánlott elkezdeni, de a korábban érő gyermekeknél az sem nem probléma, ha még nem töltötték be a 3. életévüket sem. A klasszikus balett oktatás 5-6 éves kortól ajánlott, ahol a gyerekeknek lehetőségük van klasszikus balett, jazz balett, néptánc, modern balett, sam balett, társas tánc oktatásra. A tehetséges gyerekeket rangos versenyekre viszik, ahol nagyon szép eredményeket érnek el. A játékos, táncos alapok és a nélkülözhetetlen mozgás mind-mind a gyerekek egészségére és előnyére válik a fejlődésük során.

Címke:

Gyermek balett

2019-03-29