Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Törtarany felvásárlás kedvező áron

Minden otthonban van olyan ékszeres doboz, amelyben a tört arany nyakláncok, gyűrűk, fülbevalók találhatóak. Mivel emlékezetes ajándékok, sokan nem szívesen válnak meg tőlük, hanem otthon őrzik őket. Nincs értelme tovább tárolgatni ezeket a régi törött ékszereket. Megvan a megoldás, amivel pénzt és helyet lehet megtakarítani gyorsan és egyszerűen.

Törtarany felvásárlás kedvező áron

Gyors törtarany felvásárlás országosan

A Magyar Nemzet Örökség Kezelés ékszerház szakemberei nem bízzák amatőrökre a törtarany felvásárlás lehetőségét, hiszen ingyenes értékbecsléssel minden lehetőséget megragadnak az országban arra, hogy a lehető legjobb árat kínálják ügyfeleiknek a piacon. Előre egyeztetett időpontban felkeresik a tulajdonosokat, és megmérik a sérült ékszerek súlyát, finomságát. Meghatározzák azok pontos aranytartalmát, és azonnali árajánlatot tesznek a napi aktuális legmagasabb világpiaci ár alapján. Ha az ár elfogadásra kerül, akkor készpénzben történik a kifizetés teljes diszkréció mellett. Az ügyfél csak jól járhat, hiszen még az otthonából sem kimozdulni azért, hogy pénzt keressen.

Ha nincs pénz, de van törtarany...

Ha valakinek sürgősen pénzre lenne szüksége, és nem tudja, honnan szerezzen magának, de rendelkezik régi sérült arany ékszerekkel, akkor megvan a megoldás. Az ekszerfelvasarlas.hu szakemberei az arany ára mellé további 5.000 Ft-ot fizetnek, ha az ügyfeleik őket tisztelik meg ékszereik eladásával. A vállalkozás arany, törtarany, fazon arany, ezüst és régiség felvásárlással is foglakozik. Alkalmazottaik megbízhatóak, tisztességesek, becsületesek és udvariasak. Várják minden új és régi ügyfeleiket Budapesten, de a vidékiek számára is biztosított a lehetőség, hiszen szolgáltatásaik országos szintűek. Náluk nem csak az értékbecslés, hanem a kiszállás is teljesen díjmentes.

Címke:

Törtarany felvásárlás

2019-02-08