Magyar tematikus linkgyűjtemény - Minőségi PR cikkekkel
Linkem.hu, ahol minden link számít!

Végre egy üzleti hírportál a vállalkozásoknak

Nemrégiben elindult egy üzleti hírportál, amely direkt a vállalkozásokat célozza meg. A weboldal lényege, hogy megbízható magyar szolgáltatásokat gyűjt össze. Már régóta szükség van egy ilyen megoldásra, ahol röviden és tömören össze van szedve a lényeg.

Végre egy üzleti hírportál a vállalkozásoknak

Sok a kattintásvadász hírportál

Sajnos a mai világban nagyon sok az olyan weboldal, ahol hangzatos címeket adnak az írásoknak, de közben nincs mögötte semmi. Amikor a látogató a hírportálra kattint, akkor nagy csalódás éri, mert nem azt kapja, amire számított. Nagy valószínűséggel nem túl magas az ilyen oldalakon eltöltött idő. Tele van álhírekkel a Facebook, és csak arra hajtanak a kattintásvadászok, hogy minél több szerencsétlen olvasó dőljön be nekik.

A reelweb.net nem ilyen oldal. Ez a weboldal megpróbálja a legérdekesebb üzleti híreket egy helyre gyűjteni úgy, hogy az olvasónak ne kelljen sokat keresgélnie, és legfőképp értelmes információkhoz juttatni a bejegyzésekre kattintó felhasználókat. Ez az üzleti hírportál nagy segítségére lehet a megbízható partnereket kereső cégeknek.

Rossz irányba mennek a híroldalak

Már biztosan mindenki unja a híres portálok politikával tűzdelt bejegyzéseit, ráadásul még igazat is adni nehéz, mert nem lehet tudni, melyik a kormányellenes, és melyik az amelyik mellette van. Szinte nem lehet úgy végigolvasni egy hírt, hogy ne jönne szembe valami idegesítő reklám, vagy ne ugorna fel valami akciós kupon, vagy termékminta. A legtöbb embernek éppen ezért elmegy az online sajtótól a kedve, és sokan éppen ezért nem is követik inkább a közéleti és a politikai eseményeket. Nem elég, hogy a tv-ben minden tíz percben reklám van, az interneten is ez fogadja az olvasókat.

Ezzel a hagyománnyal szakít a reelweb.net weboldal, ahol semmi idegesítő reklám és figyelemelterelő banner nem található. Az üzemeltetők célja, hogy a legfrissebb üzleti ajánlatokat és híreket egy helyre gyűjtsék, és megteremtsenek egy online közösséget, ahol a kereslet és a kínálat egymásra talál.

Pozitív felhasználói vélemények

Az üzemeltetők statisztikái szerint a hírportál nagyon jól szerepel a felhasználók körében. Élvezik a megjelenített írások stílusát, örülnek a politika- és gyűlöletmentes weboldalnak. Sok felhasználó megtalálta már azt, amit keresett, és ezért nagyon hálás volt a weboldalnak. Az írások rendszeresen frissülnek, mindig akad valami érdekes téma. A portál könnyen használható, és az idősebb olvasók sem panaszkodtak még. Egy szóval minden olyan, amilyennek lennie kell.

Címke:

Üzleti hírportál

2019-01-18